Броени часове преди да се яви във федерален съд, за

...
 
Броени часове преди да се яви във федерален съд, за
Коментари Харесай

Доналд Тръмп обвини Джо Байдън, че стои зад обвиненията срещу него

 

Броени часове преди да се яви във федерален съд, с цел да чуе следващите обвинявания, които са му предявени, републиканският милиардер и някогашен президент Доналд Тръмп назова всичко това „ невиждана инструментализация на правораздаването “, съобщи Българска телеграфна агенция.

Тръмп е и любимец за продобиване на републиканската президентска номинация за изборите следващата година.

Той упрекна противника си на идните президентски избори и сегашен президент на Съединени американски щати демократа Джо Байдън, че стои зад следващите обвинявания против него.

„ Демократите не желаят да водят предизборна акция против мен, другояче те нямаше да прибягнат до тази невиждана инструментализация на правораздаването “, съобщи републиканецът в пост в обществената си мрежа „ Трут сошъл “.

„ Сега отивам във Вашингтон, с цел да бъде задържан, тъй като съм оспорил едни лъжливи, фалшифицирани и открадни избори. Това е огромна чест, тъй като аз ще бъда задържан поради вас “, сподели Тръмп, обръщайки се към последователите си.

„ Имам потребност единствено от едно публично обвиняване, с цел да си осигуря избирането ми за президент! “, акцентира той.

Според допитване на „ Ню Йорк таймс “, Тръмп изпреварва с 37 процентни пункта най-добре позиционирания си противник за продобиване на републиканската президентска номинация – губернатора на Флорида Рон Десантис

Тръмп ще би трябвало да се яви във федерален съд във Вашингтон, с цел да чуе какви са обвиняванията против него. Обвинителният акт е от 45 страници и беше оповестен във вторник. Той е упрекван в незаконен проект за подкопаване на основите на американската народна власт, пробвайки се да наруши и промени процеса на преброяване на подадените гласове от над 150 милиона американци.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР